Blog - Zienderogen.tv Producties

Blog

' Super-opdrachten'

Friday 20 May 2016

In het afgelopen half jaar hebben we mooie opdrachten afgerond. Een korte selectie; Voor een bijzonder zorg-project in Oost-Groningen maakten we een animatie video. De video is gebruikt voor een landelijke wedstrijd waar het zorg-project uiteindelijk heeft gewonnen! Voor De Verhalen van Groningen heeft Zienderogen TV 5 verhalen in beeld gebracht die schuilgaan achter oorlogsmonumenten. 1 van de monumenten heeft een prijs gekregen voor het best beheerde en meest ' levende' monument. De bjbehorende korte film van dit monument is op 5 mei vertoond tijdens een grote live-show van de NOS in de stadsschouwburg van Groningen, presentatie Art Rooijakkers.  In opdracht van RTV Noord maakte Leonie Albers een documentaire over commissaris van de koning, Max van den Berg en meerdere afleveringen van het tv-programma Cunera. 

 

Zienderogen wint prestigieuze prijs.

Wednesday 04 November 2015

Voor de TV-serie Beatrixoord - Vechten voor herstel, heeft Zienderogen TV samen met RTV Noord, de Beatrixoord Noord-Nederland prijs gewonnen. De prijs wordt 1 keer per twee jaar uitgereikt en bestaat uit een oorkonde en 10.000 euro.  In de jury zitten mensen uit de medische wereld en uit het televisievak. In de TV-serie worden 7 jonge mensen langdurig gevolgd in hun revalidatie. De serie is bedacht, gefilmd en gemonteerd door Leonie Albers, gepresenteerd door Cunera van Selm. 

 

Cunera

Wednesday 04 March 2015

Samen met RTV Noord heeft Zienderogen TV een nieuw TV-programma ontwikkeld voor de zondagavond. ' Cunera' gaat in op de achtergronden van het nieuws. We zochten boer Geert en boer Janko uit de provincie Groningen op na hun deelname aan het populaire ' Boer zoekt Vrouw' en we maakten een zeer indringende reportage over de gevolgen van onbewaakte spoorwegovergangen.  

 

Barcelona Nederlands hockeyteam

Sunday 25 January 2015

Eind januari zijn we met een regisseur en cameraman in Barcelona om delen van het trainingskamp van de Nederlandse hockeyvrouwen in beeld te brengen in opdracht van de Rabobank.